Info om solcelleanlegg

NYHETSBREV FRA TRADEWIND SOLAR

 

VI HOLDER FORTSATT ÅPENT:

Vi er fortsatt opp og håper å holde åpnet gjennom hele pandemien. Verden går videre, sola stiger på himmelen og vi tar oppdrag som tidligere. Vi har allerede levert en rekke anlegg hittil i 2020, på tross av mørketid og glatte tak. Mange som har hjemmekontor ser gode muligheter til å montere anlegg i disse dager.

Men pga pandemien tilbyr vi enda ikke nye kurs i solenergi og montering.
 

NY LOGO OG NYTT NAVN:

Tradewind har skiftet navn til TradeWind Solar. Vi håper dere også liker vår nye logo:

 

ENOVASTØTTE/gla’nyhet:

Enova har lenge varslet en reduksjon i grunnstøtten fra kr 10000 – til kr 7500 fra 1. april. Etter press fra bl.a. solbransjen, har Enova akseptert å utsette denne reduksjonen til 1. juli, dvs i tre måneder. Det er altså fullt mulig å få opp til 30 % reduksjon på et anlegg fortsatt de nærmeste månedene.

 

NY WEBSIDE:

Vi har etablert ny webside, med et tydeligere fokus på netthandel. Flere produkter og andre produkter.

Den «gamle» vil bestå men vil i større grad bli rettet inn mot grossisthandel, partnere og delbestillinger. Begge websidene vil bli løpende oppdaterte og bedre i ukene framover. Se www.tradewind.no

  

TESTANLEGG

Mange som er usikre på effekt og virkemåte, og en større investering i et større anlegg, velger å kjøpe et mindre og rimeligere testanlegg først. Slike kan monteres opp på en dag, og gir en sikker levering av daglig informasjon via logger, til mobil og PC. Vi har tilbud på komplette anlegg som også inkluderer mikroinvertere og monteringsutstyr for anlegg fra 0,6 - 3,6 kWp. Plug-n-play. Fra 2 – til 12 solceller, og priser på mellom NOK 9900 og 45 000 ex MVA. Logger er inkludert og enovastøtte på mellom 3000 – 14500 er IKKE trukket fra.

 

VERVEPREMIER

Verver du kunder som kjøper solanlegg, får du solcellevervepremier verd kr 2000 pr kunde.

Er kundene store, eller du skaffer flere, kan vi diskutere solcelleanlegg i premie…

 

Med vennlig hilsen

 

Kjellan Spinnangr
Daglig leder, Trade Winds AS
kjellan@tradewind.no
Mobil: +47 9282 5134   -   Hovedkontor: +47 4744 1951

www.tradewind.no, Besøksadresse: Rigetjønnveien 3, 4626 Kristiansand, Org. No: NO 913639073