Solenergikurs og nye produkter

Solcelleanlegg er en god investering som blir stadig mer lønnsomt. Samtidig er det som regel en engangsinvestering som koster, og de fleste bruker derfor en del tid før de tar den endelige avgjørelsen.

Vi i Trade Winds vil gjerne høre fra deg dersom du har spørsmål. Vi har erfaring fra nærmere 100 solcelleanlegg i forskjellige størrelser. Som bedrift vokser vi jevnt og får stadig nye partnere. Blant annet har vi samtaler gående med Elkem Solar. Elkem har samme eiere som REC Elkem, og produserer silisium som brukes i REC sine solcellepanel. Med dette kan vi tilby noen av verdens reneste solceller i stor grad er produsert med norsk vannkraft og på norske arbeidsplasser. Samarbeidet bidrar også til å redusere de samlede kostnadene, og vi kan tilby et standardisert solcelleanlegg til alle våre kunder av ypperste kvalitet. Vi anbefaler gjerne erfarne montører og rimeligere elektrikere.

For tiden jobber vi med å utvide nettbutikken med nye produkter. For eksempel kommer det glass-til-glass-solceller, som har 10 – 15 år lengre levetid enn vanlige moduler, og høyere ytelse i «høy alder». Vi ser også at flere ønsker bygningsintegrerte solceller (BIPV) som erstatter takstein, og dette blir også en del av vår lagerbeholdning. Begge produktene har europeisk kvalitet og produsenter. I tillegg til nye solcellemoduler kommer det en rekke digitale system og skjermer som løpende viser produksjon. Disse kan monteres hvor som helst (på kontor eller kjøkken), og gir deg full oversikt over hvor mye solcelleanlegget ditt produserer fra dag til dag.

Bilde som viser bygningsintegrerte solcellepanel (BIPV) og glass til glass solcellemoduler

Bildene over viser eksempler på bygningsintegrerte solceller/BIPV og Glass-til-glass-solceller.


Trade Winds leverer anlegg i alle størrelser, enten du vil ha et standard anlegg til hytte og private boliger, eller et større anlegg til borettslag, offentlig bygg eller næringsbygg. 

Vi vil også invitere til kurs i solenergi som Trade Winds, Elkem Solar, UiA og Norsk solenergiforening
holder på Grønt Senter i Kristiansand 12. juni kl. 18:00-21:00.
Se: http://grontsenter.no/223-solstrom-her-far-du-svar

Hvis du vil følge med på arbeidet vårt og bli oppdatert om nye produkter kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt her.

 

Med vennlig hilsen

Kjellan Spinnangr
Daglig leder i Trade Winds AS