Hytte

Mange forbinder nok solcelleanlegg på hytte med små panel tilknyttet gamle blybatteri. Vi ser likevel at gjennomsnittlige hytteanlegg, i likhet med anlegg på bolig, øker i størrelse fra år til år. Prisen for solcelleanlegg pr kilowatt har aldri vært så lav og i år innførte Enova tilskudd til de som installerer solcelleanlegg på hytter og fritidsboliger med nettilkobling! Dette betyr at solcelleanlegg nå også er en god investering for alle med hytter og fritidsboliger også.

Vi tilbyr effektive småpakker som lar deg produsere strøm på hytta selv når du ikke er der. En standard pakke fra oss inneholder:

  • 4stk REC solcellepanel
  • 2stk mikroinvertere
  • komplett monteringsutstyr

Montering på hyttetak er ofte enda enklere enn på hus. En slipper stilas fordi det er lavere til bakken og en kan i større grad skru anlegget rett på taket. En enkel jobb som er gjort på en dag. Det meste kan gjøres selv, med vårt plug-n-play system, og så tar elektrikeren seg av selve tilkoblingen.

Hyttepakkene våre går fra 1 kWp til 3,5 kWp, med pris fra kr 15 600,-(inkl.mva) pr kW. Pakking og frakt kommer i tillegg. For de som vurderer større anlegg enn dette anbefaler vi å ta en kikk på våre løsninger til bolig.

Kontakt oss i dag for å finne anlegget som passer for deg!