Julehilsen til kunder og samarbeidspartnere

I dag sender vi ut over 50 julehilsener til noen av våre kunder og sentrale samarbeidspartnere. Det har vært et innholdsrikt år med god vekst og spennende muligheter. I all aktiviteten er det lett å glemme å takke de som gjør jobben vår mulig; våre kjære kunder. Det har vært viktig for oss at flere har anbefalt oss videre til naboer, venner og bekjente. Slike anbefalinger setter vi stor pris på.  Vi benytter derfor adventstiden til å sende en hilsen som takk for samarbeidet.
 
I år har vi arrangert flere kurs om solenergi. Dette fortsetter vi med i 2019! Solenergi har aldri vært mer lønnsomt og vi gleder oss til en ny sesong! Vi starter 2019 med kurs om solenergi allerede i januar. I mars holder vi foredrag på Boligmessa i Kristiansand. Nærmere informasjon kommer på Facebook og nettsida over nyttår.
 
Hvert år går noe av Trade Winds overskudd til utviklingsarbeid. Her er vi stolte av vårt samarbeid med ARC-aid bistår viktige prosjekter i Kenya. Et av våre viktigste prosjekt er å bytte ut parafinlamper med solcellelamper. Parafinlampene brukes særlig av barn når de skal lese lekser om kvelden. Parafinen oser og skader både syn og luftveier, og gir ikke sjelden brannskader. Til nå har våre partnere solgt over 14 000 solcellelamper i Kenya. Dette tilsvarer en reduksjon på 30 tankbiler parafin i året. Et fotavtrykk vi er stolte av. 
 
Vi takker alle som støtter oss og gjør det mulig for oss å jobbe for en grønnere fremtid. Norge trenger mer fornybar energi i årene som kommer. Solenergi er verdens raskest voksende energiform og lønner seg også i Norge.
 
God jul og solrikt, lyst nyttår!
 
Meld deg på nyhetsbrevet vårt og følg oss på Facebook for å se hva vi finner på i 2019.