JULESALG!

Vi har julesalg på en rekke produkter

Miljøvennlig ovn “Silverfire” kr 749,- ( før kr 999,-)

Denne campingovnen er designet for å være solid og effektiv. Sammenlignet med andre ovner produserer denne langt mindre aske og røyk. Ovnen bruker brennstoffet optimalt for å få maks effekt. Ovnen har en luke i rustfritt stål hvor en mater inn brennstoffet. Luka er stor nok til å få hånda inn i noe som gjør det enkelt å tenne på materialet i begynnelsen.

Bruksanvisningen til ovnen er enkel. Du fyller på papir, små pinner eller annet materiale som er enkelt å antenne. Når opptenningsmaterialet er tent mater du brennstoff inn i luka. Små kvister på tykkelse med en blyant som legges tett er optimalt, men ovnene er veldig tilgivelig. Du kan bruke våte, tykke kvister når ovnene har kommet i gang.

Gryta er designet for å spre varmen optimalt. Dette gjør at oppvarming av vann går over 25% raskere. Gryta har en kant rundt bunnen som forhindrer at den sklir av ovnen. Med gryte koster denne kr 1199,- (Før kr 1440,-)

Solventilator kr 1499,- ( før kr 2150,-)

Denne solventilatoren bruker utelukkende sola som kraftkilde.Ved å varme opp frisk uteluft som blåses inn i tilkoplede rom bidrar den i vesentlig grad til å redusere fuktighet og råteskader. Ventilatoren bruker ikke strøm fra batteri eller nett, men driver en elektrisk vifte direkte fra det innebygde solcellepanelet.

Den er meget godt egnet til rå, kalde og fuktige rom som står utsatt til for råteskader som f.eks; garasje, uthus, hytte, kjeller, utestue og loft. Solventilatoren reduserer både fuktskader og dårlig inneklima, helt uten driftskostnader. En bruker noterte utetemperatur på 7 grader, mens luften som ble blåst inn holdt ca 48 grader C. Medfølger en ekstra vifte med motor.

RESTESALG*: Batteriregulatorer – 40%

Landets rimeligste batteriregulatorer til solceller og batterier: Batteriregulatorer i alle størrelser, både MPPT og PWM, fra 10 Ah – til 60 Ah, selges med 40% rabatt.

Priser fra tidligere kr 450,- til 3500,- skal ut for kr 270,- til 2100,-

Tilbudet omfatter omfatter 40 ulike batteriregulatorer.

Vi har også tilbud på ulike invertere i ulike størrelser (fra 600W til 4000 W)

Bestill på tlf 994 31 650, eller på epost johan.espedal@tradewind.no


*Tilbudet gjelder ut 2019.